Liščí návštěva, skauti, profesionální vojáci - sezóna 2019 zahájena

03.06.2019 11:07

 Další sezónu zahájil i náš objekt K-S8! Zatímco během první letošní návštěvy na objektu jsme především zajistili bezpečí návštěvníků a došlo k odstranění dvou nebezpečných polomů a úpravě příjezdové cesty, tak během dalšího víkendu jsme se nezastavili.

Úvodem bychom samozřejmě chtěli poděkovat našim návštěvníkům, kteří nám pošlou fotku objektu, ozvou se se zájmem o prohlídku. Nás o to více mrzí, že se na objekt nedostáváme častěji.

Ovšem speciální poděkování patří návštěvníkovi, který se ozval s trochu netradiční informací a tou byla návštěva (zřejmě nechtěná) lišky v našem diamantovém příkopu. Po telefonátu všímavého turisty jsme ihned informovali místní myslivecký spolek, který situaci vyřešil.

Dalším bodem, který je třeba zmínit je návštěva skautského oddílu z Moravské Třebové. Mladá skauti se zájmem prošli náš objekt a mnohdy zvídavými dotazy odzbrojili ne jednoho z našich průvodců. Dětem jsme samozřejmě připravili i doprovodný program v podobě střelby ze vzduchovek na terče. Nejlepší střelec byl pro všechny trochu velkým překvapením - všechny dostala do kolen malá sedmiletá ostrostřelkyně.

Krom nadšených mladých skautíků a jejich doprovodu nás navštívila i dvacítka profesionálních vojáků z daleké Burkiny Faso. Naši průvodci tedy museli vytáhnout z kapes své dokonalé znalosti anglického jazyka a vše našim vzácným a pohodovým hostům ukázat.

Víkend to byl skutečně vydařený a teď nás čeká Fortfest 2019!

 

Kontakt

K-S 8 "U nádraží" 604 507 520, 604 630 470, 732 748 083 k-s8@seznam.cz