Vydařený závěr léta na osmičce

30.08.2022 16:20

Akce nazvaná TÝDEN S OSMIČKOU se letos opět vydařila. Naše posádka byla na objektu přítomna deset dnů v kuse a krom provádění návštěvníků se zaměřila i na práce kolem objektu. Podařilo se toho během té doby opravdu hodně.

Prvním a největším úkolem pro nás bylo zprovoznění naší koupelny, která byla ve velkých srpnových vedrech hojně využívaná, protože mnozí kolegové opravdu pracovali, až se z nich kouřilo. Navést vodu do nádrže a poté vše propojit se sprchou se podařilo a zkušební provoz nám ukázal, co máme vylepšit. Vše se nakonec podařilo.

Druhým stěžejním bodem našeho programu byla instalace repliky hraničního sloupu. Vybetonovaná základová deska byla připravena předem, takže samotné usazení bylo poměrně snadnou záležitostí. Více zabrat nám dalo přidělání státních znaků RČS, tak aby bylo možné je sundat a uchránit je tak před případným odcizením. Vše se nakonec podařilo a na našem facebooku můžete shlédnout výsledek.

Krom výše zmíněných hlavních pracovních akcí probíhali současně i další drobné úpravy okolí objektu a opět se nám dařilo vše zrealizovat a našel se čas i na odpočinek a relax. Opomenuti samozřejmě nebyli ani příchozí návštěvníci, jejichž zájem nás překvapil a za deset dnů nás navštívilo více než 400 spokojených lidí.

Vrcholem všeho byl samozřejmě víkend, během kterého bylo opět připraveno venkovní promítání a naši venkovní expozici doplnil tančík vz. 33 od našeho kamaráda Zdeňka Grygara.

Kompletní fotogalerii naleznete ZDE.

 

Kontakt

K-S 8 "U nádraží" 604 507 520, 604 630 470, 732 748 083 k-s8@seznam.cz